اسامی خلاقانه برای برند

نام برند، ویترین کسب‌ و کار شما است!

اسامی خلاقانه برای برند

نام برند، ویترین کسب‌ و کار شما است!

ارزش یک نام تجاری خوب وقتی مشخص میشود که:

نام شما

مـیـان نام رقــبایتان می‌درخشـد

مشتریان

چند سال قبل هنوز نام شما را به خاطر دارند

کارمـنـدانتان

بــه نــام شـرکتشان افتخار کـنند

با شنیدنش

احــسـاس افــتـخــار کــنید

DVDR110

نام های غیر حرفه‌ای، بلای جان کسب‌ و کار شما!

اگر زمان انتخاب اسم برند، دقت کافی خرج نکنید، در مرور زمان ستون کسب‌ و کار شما در دنیای بیزینس، سست خواهد شد و آسیب‌های زیادی می‌بینید!

اسامی که نوشتار خوبی ندارند باعث سردرگمی مخاطب میشوند و دایما باید هزینه کرد تا املای درست آنرا به مخاطبان گوشزد نمود

نام های که سد راه رشد میشوند، مانند نام فیسبوک که به علت محدود بودنش به متا تغییر نام داد

اسامی که ثبت نمی شوند ارزشی برای شما ندارند، زیرا مالک آن شخص دیگری است و تبلیغاتی که برایش می کنید آبی است که در آسیاب دیگری می ریزید.

نام های عام هزینه تبلیغاتی بالایی دارند زیرا همواره باید تلاش نمایید تا خودتان را از صدها نام مشابه متمایز کنید.

بعضی نام ها در فرهنگ های دیگر معانی منفی دارند که باعث زیان و محدودیت برای برند خواهد شد.

فرض کنید باید نام تجاری خود را دایما پشت تلفن تکرار کنید و مخاطب آنرا نفهمد! بازهم تکرار می کنید؟

DVDR110

برای شروع کار چه باید کرد؟

۱ابتدا پیشنهاد میکنیم بدون هزینه انجامش دهید. با دانلود کتاب انتخاب نام طلاییو خواندن مطلب رایگان (۱۵ تکنیک فوق العاده انتخاب نام ) برای مطالعه کلیک کنید.

۲نام های انتخابی خودتان را به برند اکسین ارسال نمایید و نظر تخصصی کارشناسان ما را درمورد آنها بدانید.

۳درصورتی که استارت آپ شما برنامه بلند مدت و گسترده ای دارد و به بین المللی شدن نامتان فکر میکنید درخواست خود را وارد نمایید تا در اولین فرصت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند. همچنین برای مشاوره تخصصی انتخاب نام برندمی توانید با ما در ارتباط باشید.

مشاوره رایــگان : ۰۹۱۹۲۷۲۷۹۴۰

مشاوره رایــگان۴۰۴۴۰۱۲۵-۰۲۱

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

فرم درخواست مشاوره (رایگان)

نوع کسب کار

B H Logo

سه گام تا رسیدن به یک نام خاص برای برند و کسب کار

۱ . مخاطب خود را شناسایی کنید:

اگر بخواهیم دقیق تر نگاه کنیم هر نام خوب برای مخاطب خودش طراحی شده است ممکن است یک نام برای بیزینس لوکس عالی باشد و همان نام برای بیزینسی اکونومی فاجعه باشد، پس بهتر است قبل از اینکه به انتخاب نام برند فکر کنیم پرسونای مخاطب خود را مد نظر بگیریم.

پرسونای مخاطب برند چیست؟

پرسونا (persona) در زبان انگلیسی به معنای ویژگی‌های خاصی از یک شخص است که توسط دیگران قابل تعریف باشد. ویژگی‌های بسیار بارز مانند مدیر بودن، دانشجو بودن، سن، شغل، میزان تحصیلات و موارد این‌چنینی را پرسونا می‌گویند.

به عبارت دیگر، ویژگی‌های درونی فرد که شاید زیاد به چشم اطرافیان نیاید یا باید خیلی به فرد نزدیک شد تا آن‌ها را شناخت جزو پرسونا محسوب نمی‌شوند، بلکه البته ویژگی‌های رفتاری و احساسی بیشتر درنظر گرفته می‌شوند.

بصورت خلاصه؛ پرسونای مخاطب یعنی مخاطبان شما چه کسانی هستند، چند سال دارند؟ درآمد آن‌ها چقدر است وحتی چه نوع سبک زندگی دارند؟

پرسونا مخاطب برند به دو دسته تقسیم میشوند:

DVDR110

۲ . در مورد زبان، فرهنگ و اعتقادات قلمرو برند خود مطالعه کنید.

داستان نام های شکست خورده به دلیل معانی بد آنها در فرهنگ های مختلف را شنیده اید.
در اینجا لزومی به تکرار آنها نمیبینیم ولی پیشنهاد میکنیم وقتی نامی را انتخاب کردید،
آنرا در ابزار های مترجم آنلاین چک کنید تا معنی نا مرتبط و یا زشت نداشته باشد.
اگر از تجربیات خوب و بد برندهای سابق، کمک بگیرید، می‌توانید مسیر استراتژی برندینگ و رشد کسب‌وکارتان را بهتر ترسیم کنید.

۳ یک نام خاص و زیبا خلق کنید

برای خلق نام برند قوی نیاز نیست که به لیست اسامی خاص برای برند سازی دسترسی داشته باشید و آن‌ها را کنکاش کنید، با شناخت ویژگی‌های یک نام برند قوی می‌توانید تمامی نام‌های ضعیف را دور بریزید!

هیچ نوع لیست خاص برای برند وجود ندارد! هر کسب‌وکاری پرسونای خاص مشتریان خاص خودش را دارد و نمی‌توان برای هر بیزینسی یک نسخه پیچید!

پس به جای اینکه به دنبال لیست اسامی خاص برای انتخاب اسم برند باشید، دست به کار شوید و شروع به تحقیق و کنکاش در اعماق ذهن مخاطبین‌تان و شناخت آن‌ها کنید. در غیر اینصورت از برند آماده می‌توانید استفاده کنید.

برای انتخاب نام برند

همواره برند اکسین را کنار خود دارید

لیست اسامی خاص و رایگان طبقه آرایشی بهداشتی

DVDR110

لیست اسامی خاص و رایگان طبقه لبنیات

DVDR110

تعاریف مهم در برندسازی

نام، طرح، نماد، عبارت یا هر ویژگی دیگری که به وسیله آن، مصرف کننده یا مخاطب، محصول یا سرویسی را از دیگری متمایز می‌کند، برند نامیده می‌شود. مهم است که برند در ذهن مخاطبان به خوبی باقی بماند و به همین دلیل نیاز به برند سازی، مطرح می‌شود. روش های متعددی برای برند سازی وجود دارد، نظیر داستان‌سرایی، درگیر کردن ذهن مخاطبان و غیره.

اما یک روش مناسب دیگر، انتخاب اسامی خاص برای برندسازی است. با استفاده از این روش می‌توان، برند را به خوبی در ذهن افراد ماندگار کرد. استفاده از اسامی خاص برای برند می‌تواند بسیار در موفقیت کسب و کارها موثر باشد. در ابتدا اسم خاص را تعریف می‌کنیم، سپس روش‌هائی که به موفقیت اسامی خاص برای برندسازی کمک می‌کند را شرح می‌دهیم. در آخر لیستی از اسامی خاص برای برند ارائه می‌دهیم.

اسامی خاص چیست

اسم خاص یا علم، اسمی است که تنها به یک شخص معین، یک حیوان معین، یک موقعیت جغرافیایی معین و یک شی معین اشاره کند. این اسامی خاص، مفرد هستند و قابل جمع بستن نیستند. شما می‌توانید برای ثبت برند یا نام تجاری خود، از اسم خاص استفاده نمائید. البته ثبت کردن اسم خاص برای برند هم شرایطی دارد که در ادامه توضیح می‌دهیم. لازم است بدانید اسامی خاص به چندین گروه تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از:
 اسم خاص که مخصوص نامیدن انسان باشد مثل: علی، ستاره، یکتا و غیره.
 اسم خاص که مخصوص نامیدن حیوان باشد مثل: گوزن، روباه، گربه و غیره.
 اسم خاص که مخصوص نامیدن موقعیت جغرافیایی باشد مثل: ایران، دماوند و غیره.
 اسم خاص که مخصوص نامیدن شی که فقط نمونه از آن، موجود باشد مثل قرآن، شاهنامه و غیره.

شرایط ثبت اسم برند

اگر شما می‌خواهید پس از انتخاب نام برند آن را ثبت کنید، لازم است قوانین مربوطه را در نظر داشته باشید که تعدادی از این قوانین عبارت‌اند از:
 اسم منتخب شما، باید فارسی باشد.
 اسم منتخب شما، قبلا ثبت نشده باشد.
 اسم منتخب شما، مطابق با قوانین و موازین شرعی کشور باشد.
 اسم منتخب شما، نباید باعث اشتباه و فریب مشتریان یا مخاطبان شما باشد.

راهنمای انتخاب اسامی خاص برای برندسازی شرکت

شاید شما تازه شروع به طراحی کسب و کار یا استارت‌اپ خود کرده باشید یا در مراحل طراحی برند و لوگو برای کسب محصول کسب و کار خود باشید. در هر صورت، احتمالا یکی از دغدغه های شما، انتخاب اسم خاص برای برند باشد. حتما می‌دانید، برندها نقش بسیار مهمی در ساختن جایگاه و ارزش آفرینی برای یک محصول یا یک سرویس را دارند.
شما برای نام‌گذاری کسب و کار یا استارت‌اپ خود، می‌توانید از روش انتخاب اسامی خاص برای برند استفاده کنید. اگر می‌خواهید انتخاب اسامی خاص برای برند شما موفق باشد، باید مواردی را رعایت کنید که برخی از آن موارد عبارت‌اند از:

 اسم خاص منتخب، باید ساده و خلاقانه باشد: اسم خاص برند شما بهتر است ساده، واضح و خلاقانه باشد. با انتخاب نام خاص ساده و خلاقانه، برند شما راحت‌تر در ذهن مخاطب تکرار می‌شود و احتمال به خاطر ماندن آن بسیار بالا می‌رود. با انتخاب اسم ساده و خلاقانه، یک فاکتور مهم برای انتخاب اسامی خاص برای برندسازی را طی کرده‌اید.

 اسم خاص منتخب، متناسب با محصول و سرویس شما باشد: برای انتخاب یک اسم خاص مناسب، لازم است درباره محصولات مشابه با محصول خود تحقیق کنید. این مراحل را تجزیه و تحلیل کنید و به این فکر کنید که چه چیزی باعث به یاد ماندنی شدن نام برند خاص شده است. سپس، از همان موارد الهام بگیرید و یک لیست از اسامی خاص برندسازی تهیه کنید و تا بتوانید از میان آن‌ها، بهترین انتخاب را داشته باشید.

 اسم خاص منتخب، منحصر به فرد باشد: مشتریان شما، اسم خاصی را که متمایز نباشد، به خاطر نمی‌آورند. شما می‌توانید برای انتخاب اسم منحصر به فرد یا اسم خاص و زیبا به نحوه تلفظ و آهنگین بودن آن اسم نیز توجه کنید. این دو ویژگی می‌تواند بر موفقیت آمیز بودن روش انتخاب اسامی خاص در برندسازی، موثر باشد.

 استفاده از کتاب انتخاب نام برند: مطالعه این کتاب‌ها، می‌تواند بسیار به شما کمک کند تا بدانید چگونه در انتخاب اسامی خاص برای برند، موفق باشید.

 دامنه اسم خاص منتخب، قابل جستجو و در دسترس باشد: باید مطمئن شوید که دامنه‌ای که برای اسم خاص خود انتخاب می‌کنید، قبلا ثبت نشده باشد. نام دامنه شما باید به اندازه اسم خاص شما به یاد ماندنی باشد و به راحتی با برند شما مرتبط شود. هنگامی که نامی را انتخاب کردید، مطمئن شوید که در دسترس بودن دامنه را بررسی کرده‌اید. وقتی اسم خاصی را به عنوان برند انتخاب می‌کنید، از طریق تولیدکننده نام دامنه، گزینه‌ اسامی خاص برای برندسازی موجود را در نظر بگیرید تا کسب‌وکارتان قابل جستجو باشد.

 اسامی خاص منتخب، محبوب باشد: شما با یک تحقیق و مشاهده می‌توانید اسامی خاصی که برای مردم محبوب هستند را شناسایی کنید و مرتبط با نوع محصول و سرویس خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. اگر امکان این تحقیقات را ندارید، گرفتن این اطلاعات از طریق مشاور برندینگ هم امکان پذیر است.
 الهام گرفتن از اسامی خاص دیگر برندها: مطالعه اسامی خاص ایرانی یا اسامی خاص در انگلیسی برای برند می‌تواند برای شما بسیار الهام بخش باشد.

ممکن است شما از مرحله ایده تا اجرا برای کسب و کار خود را برنامه ریزی کرده باشید یا انتخاب نام برند مانده باشید. در هر صورت، شما می‌توانید از طریق مشاوره برندینگ از افراد متخصص، راهنمایی‌های حرفه‌ای دریافت کنید. مشاوره برندینگ مزایای زیادی برای شما دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، استفاده از اطلاعات، تجربیات دیگران و صرفه‌جویی در زمان شما است.

استفاده از ترکیب دانش، تجربه و صرفه‌جویی در زمان، می‌تواند از جمله عوامل موثر بر پیشرفت در کسب و کارتان باشد. از جمله سرویس‌هائی که مشاوره برندینگ ارائه می‌دهد، می‌توان به معرفی اسامی خاص برای برندسازی، توضیح درباره هزینه ثبت برند یا مسائل مرتبط با خرید برند و غیره اشاره کرد.

DVDR110

لیست اسامی خاص برای انتخاب اسم برند

در ادامه لیست اسم خاص برای برند به عنوان نمونه اسم برند زیبا خاص برای شما ارائه می‌شود. اگر اسامی قبلا ثبت نشده باشند، می‌توانند به عنوان اسم خاص برای برندسازی شما استفاده شود. این اسامی خاص به ترتیب الفبا و همراه با معنی هستند. این اسامی خاص علاوه بر قابل استفاده بودن برای انتخاب اسم برند، در مراحل انتخاب نام محصول نیز می‌توانند الهام بخش باشند.

لیست اسامی خاص و رایگان طبقه آرایشی بهداشتی

جدول لیست اسامی خاص برای برند

الف – ب – پ- ت ج – چ – ح – خ – د – ذ – ر- ز – س – ش – ف – ک – ن – و – ه – ی

  • آونگ: شبنم
  • آزاد: وارسته
  • ایرسا: رنگین‌کمان
  • الوند: اسم یک کوه حرا: نوعی جنگل
  • حریر: پارچه ابریشم
  • داریا : دارنده
  • دیبا : پارجه ابریشمی رنگی
  • دنا: نام کوه
  • دارا: مالک سهند: نام کوه
  • سارینا: خالص
  • سهره: پرنده
  • سروش: فرشته
  • سپهرداد: بخشنده آسمان نامور : مشهور
  • نگاره : شکل دارای نقش و نگار
  • نوین : تازه ، جدید
  • بارمان: لایق
  • سپهرداد: بخشنده آسمان نامور : مشهور
  • نگاره : شکل دارای نقش و نگار
  • نوین : تازه ، جدید

 

  • بارمان: لایق
  • برانوش: سپهدار جنگی
  • برنا: جوان
  • جابان: سردار ایرانی یزدگرد
  • جهان‌دار: نگهبان جهان
  • جوانه: تازه
  • جهان‌آوا: آوای هستی رخپاک: دارای چهره پاک
  • روشا: راه شادی
  • روشنا: جای روشن
  • رادمهر: خورشید بخشنده شباهنگ : بلبل
  • شیرنگ : به رنگ شیر ورجاوند : ارجمند
  • وهسودان : نیک آسوده و آرام
  • پاکتن: پاکیزه تن
  • پیروز: کامیاب
  • پرتو: روشنائی
  • پویا: سرشار از زندگی
  • پردیس: باغ و بهشت چامه: شعر
  • چترا: پادشاه سلسله ماد
  • چکاد: قله

ویژگی اسامی خاص ذکر شده در جدول

همان‌طور که مشاهده می‌کنید تعدادی از اسامی خاص برای برند، به شما ارائه شده که دارای ویژگی‌های مهمی هستند که عبارتند از:

• بهترین اسامی خاص برای برند: با توجه به آوا و تلفظ این اسامی خاص، می‌‌توانند نمونه‌هائی از بهترین اسامی خاص برای برند باشند.
• اسم خاص و مفهومی: اسم‌های منتخب در جدول، در گروه اسم خاص و مفهومی قرار می‌گیرند. که این خاص و مفهومی بودن اسم‌ها، یکی از راه‌های به خاطر سپردن نام برند شما می‌تواند باشد.
• اسم اصیل ایرانی : اسم‌ خاص منتخب همه ایرانی هستند.

برند به نام، طرح، نماد، عبارت یا هر ویژگی دیگری که به وسیله آن، مصرف کننده یا مخاطب، محصول یا سرویسی را از دیگری متمایز می‌کند، گفته می‌شود. از آن‌جائی که مهم است برند شما در ذهن مخاطبان به خوبی باقی بماند، بحث روش‌ های برند سازی، مطرح می‌شود. روش های متعددی برای برند سازی نظیر داستان سرایی و غیره وجود دارد اما یکی از آن روش‌ها، انتخاب اسامی خاص برای برندسازی است.

با استفاده از این روش، می‌توانید برند را به خوبی، در ذهن افراد ماندگار کنید. اسم خاص به اسمی گفته می‌شود که به شخص، شی، موقعیت جغرافیایی یا یک حیوان معینی اطلاق شود. این اسامی چندین نوع هستند و اگر شما بخواهید از اسامی خاص برای برند استفاده کنید، باید نکاتی مثل انتخاب اسم خاص ساده، خلاقانه، محبوب، با دامنه قابل جستجو و غیره را رعایت کنید. بعضی از شرکت‌های مشاوره برندینگ علاوه بر ارائه راه‌کار حرفه‌ای برای کسب و کار شما، درباره هزینه و قوانین ثبت برند نیز، اطلاعات می‌دهند.

DVDR110

برای شروع کار چه باید کرد؟

۱ابتدا پیشنهاد میکنیم بدون هزینه انجامش دهید. با دانلود کتاب انتخاب نام طلایی و خواندن مطلب رایگان (۱۵ تکنیک فوق العاده انتخاب نام ) برای مطالعه کلیک کنید.

۲نام های انتخابی خودتان را به برند اکسین ارسال نمایید و نظر تخصصی کارشناسان ما را درمورد آنها بدانید.

۳درصورتی که استارت آپ شما برنامه بلند مدت و گسترده ای دارد و به بین المللی شدن نامتان فکر میکنید درخواست خود را وارد نمایید تا در اولین فرصت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند. همچنین برای مشاوره تخصصی انتخاب نام برند می توانید با ما در ارتباط باشید.

مشاوره رایــگان : ۰۹۱۹۲۷۲۷۹۴۰

مشاوره رایــگان۴۰۴۴۰۱۲۵-۰۲۱

 

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

فرم درخواست مشاوره (رایگان)

نوع کسب کار

B H Logo

شما به عنوان مدیر شرکت، قادر به انتخاب هر نوع اسم برای برند خود هستید؛ اما آیا بهتر نیست که به جای اسم های معمولی و تکراری، به دنبال اسامی خاص برای برند خود باشید؟ اگر کمی در بازارها قدم بزنید، حتما متوجه شلوغ بودن برخی از مغازه های لوکس و شیک موجود در بازار می شوید.

اما آیا همه مشتریان موجود در این مکان ها، از باکیفیت بودن محصولات موجود در آن مغازه اطمینان خاطر دارند؟ قطعا همه آن ها جزو مشتریان همیشگی محسوب نمی شوند. بنابراین دلیل جذب مشتریان، تنها کیفیت محصولات نیست.

در کنار کیفیت و تبلیغات محصولات، اگر به تابلوی این گونه مغازه ها توجه کنید، متوجه نام خلاقانه و شیک این برند ها می شوید. انتخاب اسم خلاقانه برای برند، نیازمند رعایت اصول و قواعد خاصی است که در این مطلب به آن ها اشاره می کنیم.

چرا باید اسم برند خلاقانه انتخاب کنیم؟

این روزها افراد به تجملات و موارد متفرقه تری توجه بیشتری دارند؛ مثلا ترجیح می دهند که هزینه بیشتری برای خرید محصول پرداخت کنند؛ اما به شرط این که از برندی لوکس و شیک خرید خود را انجام دهند. همین موضوع سبب می شود که تمرکز صاحبان کسب و کار، در انتخاب نام مناسب بیشتر شود.

در قدیم، افراد از نام فامیلی خود برای برند خود استفاده می کردند و اتفاقا در کسب و کار خود موفق هم بودند؛ اما در حال حاضر این اتفاق کمتر رخ می دهد. هرچه اسم خلاقانه تر انتخاب شود، هویت برند هم اصیل تر دیده می شود. بنابراین دیگران با دیدن نام برند شما، آن را در ذهن خود حفظ می کنند. توجه کنید که هرچه مشتریان ارتباط بیشتری با اسم برند خاص شما برقرار کنند، شما در امر برندسازی موفق تر می شوید.  

اسم خلاقانه برای برند چیست؟

شاید با خود بگویید که چه اسم هایی با عنوان نام برند خلاقانه شناخته می شود؟ هر اسمی که همزمان متناسب با موضوع فعالیت شما باشد و با اسم های ثبت شده شرکت های دیگر متفاوت باشد، با عنوان اسم خلاقانه شناخته می شود.

اسم های خلاقانه در واقع با استفاده از بازی کلمات تشکیل می شوند و تا سال ها در ذهن مشتریان قرار می گیرند. بنابراین باید برای انتخاب این گونه اسامی خاص و زیبا، زمان تقریبا زیادی را در نظر بگیرید. البته متخصصان ما در وبسایت برنداکسین هم به شما در انتخاب این اسم ها کمک می کنند.

بایدها و نباید های انتخاب اسم خلاقانه برای برند چیست؟

do and dont

با توجه به تعریف نام خلاقانه، قطعا نمی توان با چسباندن ساده چند حرف به یکدیگر، اسم خاصی را بسازید؛ چرا که مفهوم اسم خاص، مربوط به اسامی عجیب و غریب نمی شود. بنابراین تمامی اسم های به ظاهر خلاقانه موجود در بازار هم اعتبار کافی را ندارند. برای انتخاب اسم خاص، به نکات زیر توجه داشته باشید:

۱.اسم برند باید در عین خاص بودن، معنا هم داشته باشد.

 دقت کنید که خاص بود، دلیل بر بی معنی بودن نیست؛ از همین رو به دنبال اسم های معنی دار خاص باشید. اسم برند شما باید شخصیت یا حوزه برند شما را کاملا معرفی کند؛ چرا که تنها از این راه امکان ارتباط موثر با مخاطبان وجود دارد.

۲. اسم خاص برند باید معنای فارسی داشته باشد.

برخی از افراد به اسم های انگلیسی یا به زبان های قومیتی خود علاقه مند هستند؛ اما باید توجه داشته باشید که نام خلاقانه، باید معنای فارسی خاصی داشته باشد. البته بهتر است بدانید که استفاده از نام های مخصوص به ایران مانند ایرانی، ملی و میهنی برای اسم برند خلاقانه پیشنهاد نمی شود. همچنین بهتر است که کلمه مورد نظر شما، خیلی جنبه ادبی نداشته باشد؛ چرا که امکان یادآوری ان برای مشتری کمتر می شود.

۳. از اسم مناطق استفاده نکنید.

اگر می خواهید از برند خود در مناطق مختلف استفاده کنید، به هیچ عنوان نام منطقه مورد نظر خود را در نام برند به کار نبرید. البته در شرایطی که شرکت به آدرس همان منطقه ثبت شود، نام بردن از منطقه مشکلی ندارد؛ اما به طور کلی، آوردن نام منطقه، کمک خاصی به پیدا کردن اسم برند خاص نمی کند.

۴. از کلمات عام استفاده نکنید.

کلمات عام شامل واژه هایی هستند که به طور مشترک برای تمامی کسب و کارها استفاده می شوند. این کلمات مانند تجاری، بازرگانی، صنعتی هستند و جنبه عمومی دارند. اگر می خواهید در بین لیست اسامی خاص برای برند بهترین مورد را اتخاب کنید، به دنبال کلمات خاص باشید. کلمات خاص به واژه هایی گفته می شود که تنها برای کسب و کار شما کاربرد دارند.

۵. اسم برند خلاقانه باید مختصر و ساده باشد.

دقت کنید که اسم خاص انتخابی شما، به هیچ عنوان طولانی نباشد؛ چرا که مشخصه اصلی اسم های خلاقانه، کوتاه بودن آن است. بنابراین به دنبال اسامی خاص و کوتاه برای برند خود بگردید؛ چرا که با این کار، در ذهن مشتریان خود ماندگار می شوید. همچنین حتی برخی از مواقع، اسم ها با وجود کوتاه بودن، باز هم تلفظ سختی دارند؛ از همین رو باز هم تاثیر منفی بر ذهن مشتریان می گذارد.

۶. اسم برند باید قابلیت گسترش داشته باشد.

اگر در حال حاضر مشغول تولید و فروش تعداد محدودی از محصولات هستید، به هیچ عنوان به زمان حال توجه نکنید؛ چرا که امکان گسترش خط تولید در آینده هم وجود دارد. بنابراین نامی را انتخاب کنید که مربوط به طیف وسیعی از خدمات و محصولات مرتبط با کسب و کار شما شود.

۷. از قانونی بودن اسم انتخابی خود مطمئن شوید.

به این فکر کنید که شخص دیگری قبل از شما، ایده اسم کسب و کار انتخابی را به قبت رسانده است؛ از همین رو حتما برای اطمینان بیشتر، در دسترس بودن دامنه تجاری آن اسم را در سایت های مخصوص به این کار بررسی کنید.

۸. نام های معمولی را فراموش کنید.

استفاده از واژه های کاملا معمولی و متداول، قطعا به شما در ساخت اسم خاص و مفهومی کمک نمی کند؛ از همین رو به دنبال کلمه های جدید و متمایز برای برند خود باشید. توجه کنید که فرقی ندارد اسم انتخابی شما فارسی یا حتی لاتین باشد؛ چرا که در هر صورت، باید جدیدترین واژه را در فرهنگ لغت ها پیدا کنید.

۹. نام خلاقانه، باید مشتریان را کنجکاو کند.

قطعا نشان دادن تمامی هدف کسب و کار در نام برند، راه خلاقانه ای محسوب نمی شود؛ چرا که مشتریان در همان نگاه اول، با تمامی ویژگی های یک برند موفق آشنا می شوند. اما اگر بتوانید اطلاعات را غیر واضح به مشتری ارائه کنید، قطعا آن را کنجکاو به دیدن محصولات خود می کنید.

Brand Name Blog Thumbnail 2 copy

انواع دسته بندی نام برای برند چیست؟

در لغت نامه های فارسی و انگلیسی، بیش  از هزاران واژه وجود دارد که تعداد زیادی از آن ها برای نام برند استفاده می شود؛ اما به طور کلی، دسته بندی اسم های خاص برای برند، شامل موارد زیر است:

۱.دسته اسامی مجهول

یکی از راه های پیدا کردن اسم خاص برای شرکت، استفاده از اسامی مجهول به جای نام های عادی است. مثلا اگر در زمینه نانوایی فعالیت دارید، به جای این که مستقیم به نانوایی اشاره کنید، می توانید از کلمات مجهول برای این کار کمک بگیرید.

۲. دسته اسامی توصیفی

اگر می خواهید در همان نگاه اول فعالیت خود را به مشتری نشان دهید، از اسامی توصیفی استفاده کنید. برای خلاقانه کردن این دسته از اسم ها، باید انرژی بیشتری را به خرج دهید؛ چرا که مثلا برخی از کسب و کارها، نام های سخت و سنگینی دارند. نمونه هایی از این دسته اسم های معمولی برای برند آماده، شامل تراکتورسازی، آهنگری و جنرال موتور است.

۳. دسته اسامی مرتبط با ویژگی های خاص

برخی از کلمات موجود در دیکشنری فارسی و اسامی خاص در انگلیسی برای برند، معنای اصیلی دارد؛ از همین رو می توانید برای اسم برند هم از آن ها استفاده کنید. این کلمات مثبت با معنی های اصیل، می تواند هویت و حرفه ای بودن شرکت شما را نشان دهد.

 البته مشکلی که برای انتخاب این اسم ها وجود دارد، منحصر به فرد بودن آن کلمه تنها برای برند شما است. ممکن است که تمامی اسم های زیبا و خاص معنی دار موجود در دیکشنری، تا به حال به دست شرکت های دیگر ثبت شده باشد و کار شما را سخت کند.

۴. دسته اسامی ترکیبی

یکی از راه های خلاقانه برای ایجاد نام های خاص، ترکیب دو کلمه در کنار یکدیگر است. اسامی ترکیبی معمولا خروجی خلاقانه ای را ایجاد می کند و ماندگاری بیشتری در ذهن افراد دارد.

در ترکیب این اسم ها یا دو اسم معنی دار استفاده می شود و یا یک اسم معنی دار و یک قسمت بی معنی وجود دارد. این اسامی، جزو خلاق ترین راه ها برای اسم های خاص هنری و عادی است؛ اما اگر نتوانید ترکیب بندی درستی را ایجاد کنید، مفهوم مناسبی را به مخاطب القا نمی کند. نمونه هایی از این اسم، شامل برند های معروف نامی نو و پارس خزر می شود.

۵. نام های استعاره ای و یادآور

همه ما با شنیدن نام دریا، به یاد بزرگی، آرامش، ثبات و قدرت می افتیم. همچنین نام جنگل، صفاتی از جمله هیجان، سر زندگی و تنوع را به یاد افراد می اندازد. همین موارد سبب می شود که از اسامی خاطره انگیز و معنادار برای برند خود استفاده کنید. امروزه بسیاری از برندها این دسته از اسم ها را برای برند خود انتخاب می کنند؛ مثلا نمونه برجسته ای از آن، شرکت بزرگ آمازون است که بر مبنای ویژگی های بزرگترین رودخانه و جنگل جهان ایجاد شده است.

۶. دسته کلمات انگلیسی و غیر انگلیسی

این روزها استفاده از کلمات انگلیسی برای برندهای ایرانی رواج بیشتری پیدا کرده است؛ اما باید بدانید که حتی بسیاری از برندهای غیر ایرانی هم، اسامی خاص غیر انگلیسی را برای برند خود استفاده می کنند.

 نمونه ای از این برند ها، شامل برند قدرتمند سامسونگ می شود. کلمه سامسونگ به زبان کره ای است و معنای سه ستاره را می دهد. همچنین برخی از افراد هم از کلمات انگلیسی مخفف استفاده می کنند. البته اسم های مخفف به صورت عادی پیشنهاد نمی شود؛ اما اگر ترکیب جالبی را ایجاد کنید، به کلمه ای خلاقانه ترکیب می شود.

۷. دسته اسامی انتزاعی

اسم های انتزاعی، در واقع معنای خاصی ندارند؛ اما با ترکیب درست حروف در کنار هم، آوا و صدای جذابی را ایجاد می کنند. بنابراین می توانید از این دسته اسم ها هم انتخاب کنید. البته توجه داشته باشید که برای ساخت اسامی انتزاعی، به شرکت برندینگ برنداکسین مراجعه کنید؛ چرا که اگر کلمه ساختگی شما آوا و صدای خوبی نداشته باشد، جذابیت خود را از دست می دهند. بنابراین بهتر است که با کمک مشاوران برندینگ، این کار را انجام دهید.

نمونه هایی از اسامی خلاقانه برای برند چیست؟

برای آن که با چند مورد از نام ها در لیست اسامی خاص برای برند آشنا شوید، موارد زیر را بررسی کنید:

  • آدُر: آذر، آتش
  • آونگ، نگهدارنده
  • اَبیش: بی رنج
  • اَترس: دلیر، بی ترس
  • اندریمان: کسی که اندیشه اش در پی شهرت و ستایش است.
  • بُندار: دارنده اصل و بنیاد
  • بوبار: دارنده زمین
  • بوخشا: رستگار
  • پرنگ: نام پسر سام
  • تیس: نام درختی است.
  • تخشا: کوشنده
  • چلیپا: گردونه مهر
  • خدیو: بلدن جایگاه، سرور
  • داتَه: دادگری، قانون
  • دادنام: از نام های برگزیده
  • رامیار: کسی که شادمانی یاور اوست.
  • رَخشان: تابان
  • زیگ: راه ستاره شناسی
  • ستُرگ: نیرومند
  • سورن: نام دلیر توانا، قدرتمند
  • شباهنگ: مرغ سحر، ستاره بامدادی
  • شیروَش: مانند شیر

راه آسان برای انتخاب نام خلاقانه برای برند چیست؟

موارد ذکر شده در قسمت قبلی، تنها چند مورد از هزاران اسم خاص برای برند است؛ از همین رو بسیاری از افراد وقت و نیروی جستجوی این نام های خاص و معنی دار را ندارند. بنابراین اگر می خواهید به راحتی اسم خاصی برای برند خود انتخاب کنید، با متخصصان وبسایت برنداکس مشورت کنید. این افراد تمامی سعی و تلاش خود را برای جمع آوری اسم های خاص و منحر به فرد برای برند شما به کار می گیرند؛ از همین رو می توانید در کمترین زمان، نام مناسب خود را انتخاب کنید.

جان کلام

امروزه یکی از عوامل موفقیت کسب و کار ها در بین رقیبان خود، انتخاب اسم های خلاقانه و خاص به جای اسم های قدیمی است؛ از همین رو حتما با رعایت اصول ذکر شده در این مطلب، به دنبال اسم های جدید برای برند خود باشید. همچنین اگر در این زمینه نیاز به مشورت دارید، می توانید به وبسایت برنداکسین مراجعه کنید.

منبع:
کتاب هر برند یک داستان

blog.hubspot.com

wordstream.com

ادامه مطلب
۴.۴/۵ - (۸ امتیاز)