اسامی خاص برای برندسازی
نام برند، ویترین کسب و کار شما است!
ارزش یک نام تجاری خوب وقتی مشخص میشود که:
نام شما
مـیـان نام رقــبایتان میدرخشـد
مشتریان
چند سال قبل هنوز نام شما را به خاطر دارند
کارمـنـدانتان
بــه نــام شـرکتشان افتخار کـنند
با شنیدنش
احــسـاس افــتـخــار کــنید
نام های غیر حرفهای، بلای جان کسب و کار شما!
اگر زمان انتخاب اسم برند، دقت کافی خرج نکنید، در مرور زمان ستون کسب و کار شما در دنیای بیزینس، سست خواهد شد و آسیبهای زیادی میبینید!
اسامی که نوشتار خوبی ندارند باعث سردرگمی مخاطب میشوند و دایما باید هزینه کرد تا املای درست آنرا به مخاطبان گوشزد نمود
نام های که سد راه رشد میشوند، مانند نام فیسبوک که به علت محدود بودنش به متا تغییر نام داد
اسامی که ثبت نمی شوند ارزشی برای شما ندارند، زیرا مالک آن شخص دیگری است و تبلیغاتی که برایش می کنید آبی است که در آسیاب دیگری می ریزید.
نام های عام هزینه تبلیغاتی بالایی دارند زیرا همواره باید تلاش نمایید تا خودتان را از صدها نام مشابه متمایز کنید.
بعضی نام ها در فرهنگ های دیگر معانی منفی دارند که باعث زیان و محدودیت برای برند خواهد شد.
فرض کنید باید نام تجاری خود را دایما پشت تلفن تکرار کنید و مخاطب آنرا نفهمد! بازهم تکرار می کنید؟
برای شروع کار چه باید کرد؟
۱– ابتدا پیشنهاد میکنیم بدون هزینه انجامش دهید. با دانلود کتاب انتخاب نام طلاییو خواندن مطلب رایگان (۱۵ تکنیک فوق العاده انتخاب نام ) برای مطالعه کلیک کنید.
۲– نام های انتخابی خودتان را به برند اکسین ارسال نمایید و نظر تخصصی کارشناسان ما را درمورد آنها بدانید.
۳– درصورتی که استارت آپ شما برنامه بلند مدت و گسترده ای دارد و به بین المللی شدن نامتان فکر میکنید درخواست خود را وارد نمایید تا در اولین فرصت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند. همچنین برای مشاوره تخصصی انتخاب نام برندمی توانید با ما در ارتباط باشید.
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
سه گام تا رسیدن به یک نام خاص برای برند و کسب کار
۱ . مخاطب خود را شناسایی کنید:
اگر بخواهیم دقیق تر نگاه کنیم هر نام خوب برای مخاطب خودش طراحی شده است ممکن است یک نام برای بیزینس لوکس عالی باشد و همان نام برای بیزینسی اکونومی فاجعه باشد، پس بهتر است قبل از اینکه به انتخاب نام برند فکر کنیم پرسونای مخاطب خود را مد نظر بگیریم.
پرسونای مخاطب برند چیست؟
پرسونا (persona) در زبان انگلیسی به معنای ویژگیهای خاصی از یک شخص است که توسط دیگران قابل تعریف باشد. ویژگیهای بسیار بارز مانند مدیر بودن، دانشجو بودن، سن، شغل، میزان تحصیلات و موارد اینچنینی را پرسونا میگویند.
به عبارت دیگر، ویژگیهای درونی فرد که شاید زیاد به چشم اطرافیان نیاید یا باید خیلی به فرد نزدیک شد تا آنها را شناخت جزو پرسونا محسوب نمیشوند، بلکه البته ویژگیهای رفتاری و احساسی بیشتر درنظر گرفته میشوند.
بصورت خلاصه؛ پرسونای مخاطب یعنی مخاطبان شما چه کسانی هستند، چند سال دارند؟ درآمد آنها چقدر است وحتی چه نوع سبک زندگی دارند؟
پرسونا مخاطب برند به دو دسته تقسیم میشوند:
معمولاً برندها یک گروه بزرگ مخاطب دارد که برای آنها محتوا، تبلیغات و اطلاعات مفید تولید میکند تا آگاهی برند را در ذهن آنها ارتقا دهد و آنها را به جامعه کوچکتر مشتریان خود هدایت نماید، شناخت پرسونای مخاطب از این جهت اهمیت دارد که هدف محتوا و پیام برند را به نحوی طراحی میکنیم تا بر این جامعه اثرگذار باشد.
نام تجاری هم یکی از مواردی است که باید این جامعه را تحت تاثیر قرار دهد و متناسب با سلیقه و ویژگیهای آنها باشد این موارد در گروه مردمشناسی یا دموگرافی قرار میگیرد.
این فهرست شامل خصوصیات زیر میشود:
-سن -جنسیت
-شغل -محل زندگی
-علایق -میزان درآمد
-مشکلات و نیازها -بینش و طرز نگرش به جهان
از آنجایی که ما در ابتدای قیف فروش به مخاطبان زیادی نیاز داریم که قرار است برخی از آنها در انتهای قیف به مشتری تبدیل شوند.
بنابراین برای نوشتن پرسونای مشتری باید دقیقتر شویم و یا حتی از یک مشاور برندینگ کمک بگیریم. به این منظور مخاطبان را بر اساس هدفی که برای خرید دارند، نوع نیازشان برای خرید و… دستهبندی میکنیم و ویژگیهای هر دسته را به طور جزئیتر مینویسیم.
همان طور که مشاهده کردید، به طور کلی میتوان گفت پرسونای مخاطب بسیار کلیتر بوده در حالی که پرسونای مشتری به جزئیات بیشتری توجه دارد و مخاطبان را به چند دسته جزئیتر تقسیم میکند.
ضرورت ایجاد و اهمیت پرسونای مشتری یا پرسونای مخاطب
برخلاف روشهای قدیمی، بازاریابی نوین مشتری محور است. با شناخت مشتری خود، میتوانید اسامی تولید کنید که مخاطبان آنرا بیشتر بپسندند. همچنین با تولید پرسونای خریدار میدانید وقت و سرمایه خود را چگونه استفاده کنید که بیشترین بازدهی را برای شما داشته باشد و خریداران بیشتری را جذب نماید.
۲ . در مورد زبان، فرهنگ و اعتقادات قلمرو برند خود مطالعه کنید.
داستان نام های شکست خورده به دلیل معانی بد آنها در فرهنگ های مختلف را شنیده اید.
در اینجا لزومی به تکرار آنها نمیبینیم ولی پیشنهاد میکنیم وقتی نامی را انتخاب کردید،
آنرا در ابزار های مترجم آنلاین چک کنید تا معنی نا مرتبط و یا زشت نداشته باشد.
اگر از تجربیات خوب و بد برندهای سابق، کمک بگیرید، میتوانید مسیر استراتژی برندینگ و رشد کسبوکارتان را بهتر ترسیم کنید.
۳ یک نام خاص و زیبا خلق کنید
برای خلق نام برند قوی نیاز نیست که به لیست اسامی خاص برای برند سازی دسترسی داشته باشید و آنها را کنکاش کنید، با شناخت ویژگیهای یک نام برند قوی میتوانید تمامی نامهای ضعیف را دور بریزید!
هیچ نوع لیست خاص برای برند وجود ندارد! هر کسبوکاری پرسونای خاص مشتریان خاص خودش را دارد و نمیتوان برای هر بیزینسی یک نسخه پیچید!
پس به جای اینکه به دنبال لیست اسامی خاص برای انتخاب اسم برند باشید، دست به کار شوید و شروع به تحقیق و کنکاش در اعماق ذهن مخاطبینتان و شناخت آنها کنید. در غیر اینصورت از برند آماده میتوانید استفاده کنید.
آوا و تلفظ نام ها تجاری خاص بهتر است :
۱- کوتاه باشند
۲- تلفظ روان و بدون سکته داشته باشند
۳- بیشتر از سه سیلاب نداشته باشند
۴- متناسب نوع فعالیت باشد (مثلا قدرتمند یا ظریف – سریع یا محکم و… )
۵- آهنگ (مثلا نام لپ لپ برای کودکان)
نام های که تصویری هستند شانس بیشتری برای نفوذ در دهن مخاطب را دارند: مانند نام اپل – پوما و…
نام باید ساختار نوشتاری خوبی داشته باشند.مخصوصا نام های تجاری داخلی که علاوه بر ساختار نوشتار لاتین میبایست ساختار نوشتاری فارسی خوبی هم داشته باشد
اگر بلندپرواز هستید بهتر است که نامی انتخاب کنید که شما در آینده محدود نکند و اصراری رو مرتبط بودن روی نام برندتان نداشته باشید.
با مقایسه نام “دیجیکالا” (به معنی کالاهای دیجیتال) با نام “آمازون” یا “ای بی” اثر نامحدود بودن نام با بهتر متوجه خواهید شد.
یعنی تکراری نباشید یا تشابه نداشته باشید، مثل بانک پارسیان، بیمه پارسیان، تالار پارسیان، املاک پارسیان …پارسیان
اگر برایتان مهم است که خیلی یونیک باشید بهتر است که یک نام تجاری خلاقانه بوجود آورید.
چگونه یک نام تجاری خلاقانه بسازیم؟
لیست اسامی خاص و رایگان طبقه آرایشی بهداشتی
لیست اسامی خاص و رایگان طبقه لبنیات
تعاریف مهم در برندسازی
نام، طرح، نماد، عبارت یا هر ویژگی دیگری که به وسیله آن، مصرف کننده یا مخاطب، محصول یا سرویسی را از دیگری متمایز میکند، برند نامیده میشود. مهم است که برند در ذهن مخاطبان به خوبی باقی بماند و به همین دلیل نیاز به برند سازی، مطرح میشود. روش های متعددی برای برند سازی وجود دارد، نظیر داستانسرایی، درگیر کردن ذهن مخاطبان و غیره.
اما یک روش مناسب دیگر، انتخاب اسامی خاص برای برندسازی است. با استفاده از این روش میتوان، برند را به خوبی در ذهن افراد ماندگار کرد. استفاده از اسامی خاص برای برند میتواند بسیار در موفقیت کسب و کارها موثر باشد. در ابتدا اسم خاص را تعریف میکنیم، سپس روشهائی که به موفقیت اسامی خاص برای برندسازی کمک میکند را شرح میدهیم. در آخر لیستی از اسامی خاص برای برند ارائه میدهیم.
اسم خاص یا علم، اسمی است که تنها به یک شخص معین، یک حیوان معین، یک موقعیت جغرافیایی معین و یک شی معین اشاره کند. این اسامی خاص، مفرد هستند و قابل جمع بستن نیستند. شما میتوانید برای ثبت برند یا نام تجاری خود، از اسم خاص استفاده نمائید. البته ثبت کردن اسم خاص برای برند هم شرایطی دارد که در ادامه توضیح میدهیم. لازم است بدانید اسامی خاص به چندین گروه تقسیم میشوند که عبارتاند از:
• اسم خاص که مخصوص نامیدن انسان باشد مثل: علی، ستاره، یکتا و غیره.
• اسم خاص که مخصوص نامیدن حیوان باشد مثل: گوزن، روباه، گربه و غیره.
• اسم خاص که مخصوص نامیدن موقعیت جغرافیایی باشد مثل: ایران، دماوند و غیره.
• اسم خاص که مخصوص نامیدن شی که فقط نمونه از آن، موجود باشد مثل قرآن، شاهنامه و غیره.
اگر شما میخواهید پس از انتخاب نام برند آن را ثبت کنید، لازم است قوانین مربوطه را در نظر داشته باشید که تعدادی از این قوانین عبارتاند از:
• اسم منتخب شما، باید فارسی باشد.
• اسم منتخب شما، قبلا ثبت نشده باشد.
• اسم منتخب شما، مطابق با قوانین و موازین شرعی کشور باشد.
• اسم منتخب شما، نباید باعث اشتباه و فریب مشتریان یا مخاطبان شما باشد.
شاید شما تازه شروع به طراحی کسب و کار یا استارتاپ خود کرده باشید یا در مراحل طراحی برند و لوگو برای کسب محصول کسب و کار خود باشید. در هر صورت، احتمالا یکی از دغدغه های شما، انتخاب اسم خاص برای برند باشد. حتما میدانید، برندها نقش بسیار مهمی در ساختن جایگاه و ارزش آفرینی برای یک محصول یا یک سرویس را دارند.
شما برای نامگذاری کسب و کار یا استارتاپ خود، میتوانید از روش انتخاب اسامی خاص برای برند استفاده کنید. اگر میخواهید انتخاب اسامی خاص برای برند شما موفق باشد، باید مواردی را رعایت کنید که برخی از آن موارد عبارتاند از:
• اسم خاص منتخب، باید ساده و خلاقانه باشد: اسم خاص برند شما بهتر است ساده، واضح و خلاقانه باشد. با انتخاب نام خاص ساده و خلاقانه، برند شما راحتتر در ذهن مخاطب تکرار میشود و احتمال به خاطر ماندن آن بسیار بالا میرود. با انتخاب اسم ساده و خلاقانه، یک فاکتور مهم برای انتخاب اسامی خاص برای برندسازی را طی کردهاید.
• اسم خاص منتخب، متناسب با محصول و سرویس شما باشد: برای انتخاب یک اسم خاص مناسب، لازم است درباره محصولات مشابه با محصول خود تحقیق کنید. این مراحل را تجزیه و تحلیل کنید و به این فکر کنید که چه چیزی باعث به یاد ماندنی شدن نام برند خاص شده است. سپس، از همان موارد الهام بگیرید و یک لیست از اسامی خاص برندسازی تهیه کنید و تا بتوانید از میان آنها، بهترین انتخاب را داشته باشید.
• اسم خاص منتخب، منحصر به فرد باشد: مشتریان شما، اسم خاصی را که متمایز نباشد، به خاطر نمیآورند. شما میتوانید برای انتخاب اسم منحصر به فرد یا اسم خاص و زیبا به نحوه تلفظ و آهنگین بودن آن اسم نیز توجه کنید. این دو ویژگی میتواند بر موفقیت آمیز بودن روش انتخاب اسامی خاص در برندسازی، موثر باشد.
• استفاده از کتاب انتخاب نام برند: مطالعه این کتابها، میتواند بسیار به شما کمک کند تا بدانید چگونه در انتخاب اسامی خاص برای برند، موفق باشید.
• دامنه اسم خاص منتخب، قابل جستجو و در دسترس باشد: باید مطمئن شوید که دامنهای که برای اسم خاص خود انتخاب میکنید، قبلا ثبت نشده باشد. نام دامنه شما باید به اندازه اسم خاص شما به یاد ماندنی باشد و به راحتی با برند شما مرتبط شود. هنگامی که نامی را انتخاب کردید، مطمئن شوید که در دسترس بودن دامنه را بررسی کردهاید. وقتی اسم خاصی را به عنوان برند انتخاب میکنید، از طریق تولیدکننده نام دامنه، گزینه اسامی خاص برای برندسازی موجود را در نظر بگیرید تا کسبوکارتان قابل جستجو باشد.
• اسامی خاص منتخب، محبوب باشد: شما با یک تحقیق و مشاهده میتوانید اسامی خاصی که برای مردم محبوب هستند را شناسایی کنید و مرتبط با نوع محصول و سرویس خود، یکی از آنها را انتخاب کنید. اگر امکان این تحقیقات را ندارید، گرفتن این اطلاعات از طریق مشاور برندینگ هم امکان پذیر است.
• الهام گرفتن از اسامی خاص دیگر برندها: مطالعه اسامی خاص ایرانی یا اسامی خاص در انگلیسی برای برند میتواند برای شما بسیار الهام بخش باشد.
ممکن است شما از مرحله ایده تا اجرا برای کسب و کار خود را برنامه ریزی کرده باشید یا انتخاب نام برند مانده باشید. در هر صورت، شما میتوانید از طریق مشاوره برندینگ از افراد متخصص، راهنماییهای حرفهای دریافت کنید. مشاوره برندینگ مزایای زیادی برای شما دارد که یکی از مهمترین آنها، استفاده از اطلاعات، تجربیات دیگران و صرفهجویی در زمان شما است.
استفاده از ترکیب دانش، تجربه و صرفهجویی در زمان، میتواند از جمله عوامل موثر بر پیشرفت در کسب و کارتان باشد. از جمله سرویسهائی که مشاوره برندینگ ارائه میدهد، میتوان به معرفی اسامی خاص برای برندسازی، توضیح درباره هزینه ثبت برند یا مسائل مرتبط با خرید برند و غیره اشاره کرد.
لیست اسامی خاص برای انتخاب اسم برند
در ادامه لیست اسم خاص برای برند به عنوان نمونه اسم برند زیبا خاص برای شما ارائه میشود. اگر اسامی قبلا ثبت نشده باشند، میتوانند به عنوان اسم خاص برای برندسازی شما استفاده شود. این اسامی خاص به ترتیب الفبا و همراه با معنی هستند. این اسامی خاص علاوه بر قابل استفاده بودن برای انتخاب اسم برند، در مراحل انتخاب نام محصول نیز میتوانند الهام بخش باشند.
لیست اسامی خاص و رایگان طبقه آرایشی بهداشتی
جدول لیست اسامی خاص برای برند
الف – ب – پ- ت ج – چ – ح – خ – د – ذ – ر- ز – س – ش – ف – ک – ن – و – ه – ی
- آونگ: شبنم
- آزاد: وارسته
- ایرسا: رنگینکمان
- الوند: اسم یک کوه حرا: نوعی جنگل
- حریر: پارچه ابریشم
- داریا : دارنده
- دیبا : پارجه ابریشمی رنگی
- دنا: نام کوه
- دارا: مالک سهند: نام کوه
- سارینا: خالص
- سهره: پرنده
- سروش: فرشته
- سپهرداد: بخشنده آسمان نامور : مشهور
- نگاره : شکل دارای نقش و نگار
- نوین : تازه ، جدید
- بارمان: لایق
- سپهرداد: بخشنده آسمان نامور : مشهور
- نگاره : شکل دارای نقش و نگار
- نوین : تازه ، جدید
- بارمان: لایق
- برانوش: سپهدار جنگی
- برنا: جوان
- جابان: سردار ایرانی یزدگرد
- جهاندار: نگهبان جهان
- جوانه: تازه
- جهانآوا: آوای هستی رخپاک: دارای چهره پاک
- روشا: راه شادی
- روشنا: جای روشن
- رادمهر: خورشید بخشنده شباهنگ : بلبل
- شیرنگ : به رنگ شیر ورجاوند : ارجمند
- وهسودان : نیک آسوده و آرام
- پاکتن: پاکیزه تن
- پیروز: کامیاب
- پرتو: روشنائی
- پویا: سرشار از زندگی
- پردیس: باغ و بهشت چامه: شعر
- چترا: پادشاه سلسله ماد
- چکاد: قله
ویژگی اسامی خاص ذکر شده در جدول
همانطور که مشاهده میکنید تعدادی از اسامی خاص برای برند، به شما ارائه شده که دارای ویژگیهای مهمی هستند که عبارتند از:
• بهترین اسامی خاص برای برند: با توجه به آوا و تلفظ این اسامی خاص، میتوانند نمونههائی از بهترین اسامی خاص برای برند باشند. • اسم خاص و مفهومی: اسمهای منتخب در جدول، در گروه اسم خاص و مفهومی قرار میگیرند. که این خاص و مفهومی بودن اسمها، یکی از راههای به خاطر سپردن نام برند شما میتواند باشد. • اسم اصیل ایرانی : اسم خاص منتخب همه ایرانی هستند.
برند به نام، طرح، نماد، عبارت یا هر ویژگی دیگری که به وسیله آن، مصرف کننده یا مخاطب، محصول یا سرویسی را از دیگری متمایز میکند، گفته میشود. از آنجائی که مهم است برند شما در ذهن مخاطبان به خوبی باقی بماند، بحث روش های برند سازی، مطرح میشود. روش های متعددی برای برند سازی نظیر داستان سرایی و غیره وجود دارد اما یکی از آن روشها، انتخاب اسامی خاص برای برندسازی است.
با استفاده از این روش، میتوانید برند را به خوبی، در ذهن افراد ماندگار کنید. اسم خاص به اسمی گفته میشود که به شخص، شی، موقعیت جغرافیایی یا یک حیوان معینی اطلاق شود. این اسامی چندین نوع هستند و اگر شما بخواهید از اسامی خاص برای برند استفاده کنید، باید نکاتی مثل انتخاب اسم خاص ساده، خلاقانه، محبوب، با دامنه قابل جستجو و غیره را رعایت کنید. بعضی از شرکتهای مشاوره برندینگ علاوه بر ارائه راهکار حرفهای برای کسب و کار شما، درباره هزینه و قوانین ثبت برند نیز، اطلاعات میدهند.
منبع: کتاب هر برند یک داستان
برای شروع کار چه باید کرد؟
۱– ابتدا پیشنهاد میکنیم بدون هزینه انجامش دهید. با دانلود کتاب انتخاب نام طلایی و خواندن مطلب رایگان (۱۵ تکنیک فوق العاده انتخاب نام ) برای مطالعه کلیک کنید.
۲– نام های انتخابی خودتان را به برند اکسین ارسال نمایید و نظر تخصصی کارشناسان ما را درمورد آنها بدانید.
۳– درصورتی که استارت آپ شما برنامه بلند مدت و گسترده ای دارد و به بین المللی شدن نامتان فکر میکنید درخواست خود را وارد نمایید تا در اولین فرصت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند. همچنین برای مشاوره تخصصی انتخاب نام برند می توانید با ما در ارتباط باشید.
مشاوره رایــگان : ۴۰۴۴۰۱۲۵-۰۲۱
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد