حواستان باشد که نام وب سایت را نمیتوانید تغییر دهید!

انتخاب اسم سایت چه تاثیری در موفقیت یک استارت آپ دارد؟

 خصوصیات یک دامنه خوب چیست؟

نقش دامنه در موفقیت سایت چقدر تاثیرگذار است؟

تکنیک های انتخاب نام وب سایت؟

این سوالات، سوالات رایج و متداول تمام کسانی است که به تازگی در راستای راه اندازی کسب و کار آنلاین مشغول به کارند. ما در این مطلب قصد داریم با ارائه تکنیک های انتخاب نام وب سایت در انتخاب نام یک دامنه خاص و مرتبط با کسب و کار به شما کمک کنیم. بنابراین اگر تمایل به راه اندازی کسب و کار آنلاین را دارید، خواندن این مطلب به شما بسیار کمک خواهد کرد. 

انتخاب اسم سایت اولین و مهم ترین گام در ابتدای ورود به دنیای اینترنت و کسب و کار آنلاین است. انتخاب بهترین نام دامنه از جمله حیاتی ترین و مهم ترین موضوعات در راه اندازی وب سایت آنلاین است. بنابراین باید هوشمندانه و با دقت بهترین نام دامنه متناسب با کسب و کار را برگزید. حال شاید برایتان سوال پیش آید که چرا اینقدر نام دامنه حائز اهمیت است؟

برای انتخاب اسم سایت

همواره برند اکسین را کنار خود دارید

* نام دامنه تاثیر مستقیم روی بهینه سازی سئوی سایت دارد. سئو نیز مهمترین عامل در رونق کسب و کار و دیده شدن وب سایت است. بنابراین برای دیده شدن و کسب رتبه بهتر در گوگل در قدم اول بهترین و مناسب ترین نام دامنه را انتخاب کنید.

 * نام خوب به راحتی در ذهن مخاطب جایگاه خواهد یافت و در خاطر خواهد ماند یعنی اورنس کردن آن نام  هزینه پایینی برای شما خواهد داشت.

 

* دامنه وب سایت خاص، شما را حرفه جلوه میدهد، خیلی از سایت ها هستند که زمانی برای پیداکردن یک نام خاص صرف نمی کنند و از دامنه وبسایتشان کاملا پیداست که این سایت یک سایت درجه دو است یا حتی بعضی نامها پیام فیک بودن یا زرد بودن به مخاطبان آن سایت می دهد. درصورتی که یک نام خاص، زیبا و روان میتواند معجزه ای در جذب مخاطب باشد.

انتخاب اسم سایت

شروع انتخاب نام از کجاست؟

 

انتخاب اسم سایت ابتدایی ترین قدم در راه اندازی کسب و کار آنلاین است. اصلاً دامنه چیست؟ دامنه در واقع همان نام اینترنتی کسب و کار شما در دنیای مجازی و فضای ابری است مانند سردر یا تابلوی یک فروشگاه هست تقریبا اولین چیزی است که دیده میشود. معمولا همه برای انتخاب نام دامنه ابتدا به نام برند یا بیزینس خود توجه می کنند سپس متناسب با حوزه فعالیت خود نامی خاص و با مفهوم انتخاب می کنند. انتخاب دامنه خوب و مناسب روی تکنیک های سئو بسیار موثر است. بنابراین از بین میلیون ها دامنه با پسوند های مختلف چگونه یک دامنه ای متناسب با کسب و کار خود پیدا کنیم؟ 

نقش حیاتی اسم سایت

در موفقیت کسب و کارهای آنلاین را نمی توان انکار کرد

دامنه چه نقشی در موفقیت کسب و کار آنلاین دارد؟

انتخاب اسم سایت روی عوامل مختلف تاثیر گذار است و دلایل متعددی برای اهمیت این موضوع وجود دارد. چنانچه نام دامنه خاص و به یاد ماندنی انتخاب شود در ذهن مخاطب جایگاه بهتری پیدا می کند. مرتبط بودن نام برند و نام دامنه تاثیر مثبت بسیاری روی احساسات مشتریان دارد. برخی نام ها به بازدید کننده انگیزه جستجو در سایت را می دهد. به طوری که حتی نسبت به خرید محصول نیز ترغیب می شود. بنابراین تاثیر نام دامنه خاص روی رونق کسب و کار را نادیده نگیرید.

 

 

حواستان باشد که نام وب سایت را نمیتوانید تغییر دهید!

انتخاب نام برای وب سایت برای همیشه است. یعنی تغییر نام دامین عوارض متعددی داشته و بهتر است پس از ثبت هیچ تغییری روی آن انجام نشود. نقش دامنه در موفقیت کسب و کار امری مشهود و انکارناپذیر است. بنابراین در انتخاب و ثبت نام دامین بسیار دقت کنید. 

 

از ما مشاوره بگیرید  ۰۹۱۹۲۷۲۷۹۴۰

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نوع کسب کار

دامنه خاص

خصوصیات یک دامنه خوب

·       انتخاب پسوند مناسب: پسوند اولین مورد قابل توجه در نام دامنه است. ما به شما انتخاب پسوندهای معتبر مانند .com را توصیه می کنیم. چرا که این پسوند از محبوب ترین و شناخته شده ترین پسوند ها در دنیای وب است و اکثر مردم با آن آشنا هستند. پس اگر تمایل به ثبت دامنه بین المللی را دارید پسوند دات کام مناسب ترین پسوند برای کسب و کار شما خواهد بود. اما اگر قصد ثبت پسوند ملی با قیمت مقرون به صرفه تر را دارید .ir محبوب ترین پسوند ملی ایرانی است. لازم به ذکر است که هزینه ثبت دامنه ملی همچون آی آر بسیار ارزان تر از هزینه ثبت دامنه بین المللی است.

·        انتخاب نام کوتاه: هر چقدر نام دامنه کوتاه تر، زیباتر و به یاد ماندنی تر خواهد بود. نام دامنه باید ضمن تلفظ راحت نوشتار راحت نیز داشته باشد.

·        مرتبط با موضوع سایت: تطابق بین موضوع سایت و نام دامنه ارتباط مشتریان با سایت را بیشتر می کند و گزینه خوبی برای کسب و کارهای مارکتینگ محور هست ولی ممکن است در آینده محدودیت برای شما ایجاد کند.

·        نا مرتبط با موضوع سایت: عدم تطابق بین موضوع سایت و نام دامنه کنجکاوی و استقلال کسب و کار را بیشتر می کند و گزینه خوبی برای کسب و کارهای برندینگ محور هست و محدودیتی برای رشد احتمالی آنده بوجود نمی آورد مانند آمازون.

·        نام دامنه انتخابی شما چند هجی نباشد: یعنی چندین حالت مختلف هجی نشود. چرا که با هجی های مختلف کاربر ممکن است دچار اشتباه تایپی شود.

·        عدم استفاده از اعداد و کاراکترهای اضافی: همانطور که می دانید تعداد رقبا در هر زمینه بسیار زیاد است و مطمئناً در انتخاب نام دامنه به مشکل برمی خورید. اما شما بهتر است به منظور متفاوت بودن از سایر نام ها از اعداد استفاده نکنید. چرا که جز خصوصیات یک دامنه نامناسب شمرده می شود.

·        درج کلمات کلیدی در نام دامین: درج کلمات کلیدی در نام دامین موجب سبقت وب سایت شما از سایر رقبا می شود. با این کار افراد پیش از ورود به وب سایت شما از حوزه فعالیت شما مطلع می شوند. همچنین بهینه سازی سئوی سایت بسیار راحت تر خواهد بود.

·        یکی بودن نام برند و نام دامین: بسیار عالی است چون با این کار برندسازی کسب و کار شما شخصی سازی می شود.

·        انتخاب نام دامنه خاص: منحصر به فرد بودن نام دامین موجب افزایش اعتبار نام تجاری کسب و کار شما خواهد شد.

 

اشتباهات رایج در انتخاب نام دامنه

آشنایی با تکنیک های انتخاب اسم سایت، شما را از انجام اشتباهات رایج باز میدارد. عدم انتخاب نام مناسب دامین، هویت اینترنتی کسب  و کار شما را خدشه دار خواهد کرد. انتخاب نام های طولانی و بی معنی، انتخاب نام دامنه با تلفظ سخت و پیچیده، به کار بردن اعداد و خطوط اضافه در دامین، انتخاب پسوند شناخته نشده و خرید دامنه های منقضی از اشتباهات رایج در انتخاب نام دامنه است. لازم به ذکر است که در هنگام خرید و ثبت دامنه، ۱۰ ساله ی آن را ثبت کنید. ثبت دامنه زیر ده سال به موتور جستجوگر غیر جدی بودن کسب و کار شما را نشان می دهد. اما اگر بالای دامین خود را به مدت ۱۰ سال ثبت کنید. به گوگل نشان می دهید که تا چه میزان در کار و حوزه فعالیت خود جدی هستید. پس از انتخاب نام دامنه حتما به همان نام در شبکه های اجتماعی اکانت ایجاد کنید تا افراد بتوانند در هر راه ارتباطی با نام دامین شما آشنا باشند.

پس از انتخاب اسم سایت و ثبت آن تاریخ انقضای آن را در جایی یادداشت کنید تا پیش از سررسید موعد نسبت به تمدید آن اقدام کنید.

 

 

۵/۵ - (۱ امتیاز)